КУРС РАЗГОВОРНОГО УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА

Russiskskole russiskskole at online.no
Wed Oct 17 13:41:51 EDT 2018


 

КУРС РАЗГОВОРНОГО УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА

Для  детей младшего и среднего школьного возраста! 

*         6 занятий- с 03 ноября по 08 декабря, количество мест в группе ограничено.

*         Обучение проходит в игровой форме и основывается на развитии практических навыков разговорного украинского языка и совершенствовании техники чтения и письма.

*         Преподаватель Татьяна Полищук

*         филолог, носитель украинского, преподаватель английского и немецкого языков (Киевский национальный лингвистический университет  (КНЛУ); дополнительно: диплом CELTA  (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages)

*         Для записи в группу связывайтесь с Татьяной Полищук по тел. 988 98909, t.buslovskaya at gmail.com <mailto:t.buslovskaya at gmail.com>        (messenger Facebook Tetiana Polishchuk <https://www.facebook.com/people/Tetiana-Polishchuk/100013578876981> ).

*         КУРС РОЗМОВНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

*         Запрошуємо до вивчення української мови дітей молодшого і середнього шкільного віку, а також їх батьків до спілкування у колі українців під час занять дітей. Навчання проходитимете в ігровій формі і матиме на меті розвивати практичні навички розмовної української мови, а також вдосконалювати техніку читання і письма.

*         Якщо ви бажаєте записатися у групу, ви можете зв’язатися з Тетяною по тел. 988 98 909 або написати листа на електронну пошту t <mailto:t.buslovskaya at gmail.com> .buslovskaya at gmail.com або у messenger на Facebook Tetiana Polishchuk <https://www.facebook.com/people/Tetiana-Polishchuk/100013578876981> .

*         Викладач Тетяна Поліщук, філолог, носій української, викладач англійської і німецької мов:
«На прикладі мого сина я переконалася, що дитина однаково швидко може як вивчити нову, так і забути раніше вивчену мову, якщо вона не має щоденної необхідності у користуванні нею. Коли дитина не знаходить потрібних слів, щоб розповісти про своє насичене життя, то інтерес до спілкування з родичами, на жаль, згасає.

*         Я намагатимусь зробити уроки цікавими і пізнавальними, спонукатиму дітей до спілкування українською між собою.  З допомогою спеціально підібраного учбового матеріалу будемо збагачувати словниковий запас, а також дізнаватися більше про багату українську культуру і національні традиції.»

 

 

 

Beste hilsen

Marina Ogarkova, 

Daglig leder

Foreningen «Glad i læring»

t.46418874

facebook.com/russiskskole



 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://pairlist8.pair.net/pipermail/skazka-info/attachments/20181017/a3a4dc99/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 22374 bytes
Desc: not available
URL: <https://pairlist8.pair.net/pipermail/skazka-info/attachments/20181017/a3a4dc99/attachment.png>


More information about the skazka-info mailing list